Nyttig informasjon

Vi har samlet nyttig informasjon fra NAV, Skatteetaten, Innovasjon Norge, NHO, LO og andre aktører. Her finner du oppdatert informasjon om permitteringsregler, tiltakspakker for næringsdrivende og andre støtteordninger.

 

Informasjon om permitteringer og tiltakspakker

 

NAV

Kandidatsøket på www.arbeidsplassen.no . Arbeidsgivere og andre kan nå finne oversikt over 120 000 personer med ulik kompetanse, også samfunnskritiske.

 

NAV video (blir oppdatert forløpende): 

 

Vi er tilgjengelige for lokalt næringsliv

Kommuneadministrasjon, Sykkylven Industri- og Næringslag, Sykkylven Handelsforening og Sykkylven Næringsutvikling ønsker innspill og diskusjon rundt aktuelle tiltak for å hjelpe bedriftene gjennom utfordrende tider. Vi følger med på nasjonale føringer, og har dialog med regionale myndigheter.

Vi jobber for å tilrettelegge for støtte til omstilling i en periode fremover med lav aktivitet for flere virksomheter. Det kan være en mulighet for å gi bedrifter et alternativ til permitteringer og skape aktivitet, og for utvikling av nye forretningsområder for lokalt næringsliv.

Ta kontakt med oss hvis det er noe du vil diskutere!

 

 

Virkemiddelaktørene jobber nå på spreng for å imøtekomme næringslivets behov i denne vanskelige tiden. 

Møre og Romsdal fylkeskommune

Informasjon fra fylkeskommunen

Bio-midler

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge tilbyr avdragsutsettelse på sine lån.

Forskningsrådet

Mange bedrifter som deltar i prosjekter med støtte fra Forskningsrådet vil oppleve at det kan være vanskelig å opprettholde planlagt fremdrift og overholde avtaler i kontrakter. Forskningsrådet vil vise fleksibilitet slik at flest mulig prosjekter blir gjennomført. Les mer på forskningsrådet sine sider. 

Siva

Gjennom næringshager, kunnskapsparker og katapultsentre bidrar Siva til å hjelpe gründere og bedrifter.

Enova

Enova melder om at de vil være fleksible på frister og fremdrift i sine prosjekter.

 

Andre aktører: