Teams frukostmøte 11.12. kl. 08.30-09.30

Kva moglegheiter ser våre finansanalytikarar for lokalt og nasjonalt næringsliv i ei tid med stor turbulens? Banksjef Arild Eiken frå SpareBank 1 SMN legg fram Konjunkturbarometeret for Midt-Norge. Han og sjeføkonom Harald Magnus Andreassen vil diskutere korleis koronapandemien har påverka vår region og utsiktane fram i tid. 

WEBINAR: Svært spennende tider for lokalt og norsk næringsliv

SpareBank 1 SMN og Sykkylven Næringsutvikling inviterer til webinar fredag 11. desember kl 08.30-09.30. Da legger vi fram årets utgave av Konjunkturbarometeret for Midt-Norge. I år har vi sett nærmere på de dramatiske virkningene av koronapandemien og presenterer en koronaindeks som viser hvordan dette slår ut for ulike bransjer, regioner og kommuner.

Foredragsholdere:
- Banksjef Arild Eiken i SpareBank 1 SMN om hvordan koronapandemien har påvirket vår region

- Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i SpareBank 1 Markets om utsikter for verden og Norge – og markedene – under og etter korona

Meld deg på her!

 

Harald Magnus Andreassen

Sjeføkonom i SpareBank 1 Markedet med ansvar for analyser av norsk og internasjonal økonomi og for rente- og valutamarknadene. Har 26 års erfaring frå finanssektoren og før det 10 års erfaring med økonomisk analyse, mykje retta mot konjunkturar og finansielle marknader. Har i meir enn 10 år vore kåra til den beste makroøkonomen i finanssektoren og har i Kapital også vore kåra til den beste finansanalytikaren i landet.