Digitalt fermenteringskurs, kl.16-19
Bli med på digitalt fermenteringskurs med "Surtanten" Jenny Neikell - en av Sveriges fremste eksperter på fermentering og konservering!
Meld deg på
Bli med på digitalt fermenteringskurs med "Surtanten" Jenny Neikell - en av Sveriges fremste eksperter på fermentering og konservering!
Når: Tysdag 15. oktober, kl. 16-19
Sted: Digitalt, Teams
Arrangør: Kompetansenettverk lokalmat
Pris: 350kr
Fermentering er en flott måte å bevare mat på og tilføre den ekstra smak og næring. Men hvordan komme i gang og hva er de viktigste momentene en bør tenke på?
I løpet av dette digitale kurset går en gjennom det grunnleggende om fermentering med spesielt fokus på grønnsaker. Du får også en praktisk demonstrasjon av hvordan du fermenterer grønnsaker og inspirasjon til hvordan det kan serveres. Kurset avsluttes med en grunnleggende gjennomgang av ulike metoder for fermentering av frukt - og bærdrikk som kvass og kombucha.
LES MER OG BESTILL BILLETT HER
Obs! Det var lagt inn krav om bedrift og organisasjonsnummer for påmelding. Dette er no "ordna", slik at ein skal kunne melde seg på som privatperson også.
Ny påmeldingsfrist mandag 14. oktober kl.20